Fiskes.no
Ceramic Coating

Ceramic Coating

Ypperlig for eksosanlegget til din MC. Perfekt for grenrør. Ønsker du å få ned temperaturen i motorrommet? Bare glem eksosbandasje. Kontakt oss så legger vi på Ceramic Coating.

Vi legger på Ceramic Coating på dine grenrør, eksosrør, stempler, forbrenningskammer, ventiler, lager, osv.
Har alt fra termisk barriere, tørrfilm smøremidler, termisk dispergering og korrosjon/kjemisk resistente belegg.

Ceramic coating (som er en god erstatning til eksos bandasje) anbefales til bruk på deler som er utsatt for ekstremt høye temperaturer.
På grenrør har det en god termisk barriere som gir en dramatisk reduksjon i utstrålt varme og er en god erstatning til eksos bandasje.
Ceramic coating tåler en temperatur opp til 1200 ˚C.

Ceramic Coating på grenrør gjør motorrommet kjøligere. Erstatter eksosbandasje.
Ceramic Coating for eksosanlegg er laget for å opprettholde heft ved temperaturer over det normale driftsområdet av et eksosanlegg. Med mindre annet er angitt refererer temperaturer til metalltemperaturen som et belegg normalt kan forventes å håndtere. Belegg beregnet for eksosanlegg kan håndtere metalltemperaturer over 1200C.
Vi har tilgjengelig et komplett utvalg av belegg som kan legges på indre motordeler. Deler som kan belegges er lager, forbrennings kammer, stempler, innsugs manifoiler, ventiler, bunnpanner, sylinder topper osv. Dette er en avansert teknologi som kan redusere varmeoverføringer og slitasje og som igjen fører til økt effekt.
Bremsesystemer viser betydelig forbedring når belegg brukes.Bremse effekten kan økes gjennom å redusere overføring av varme fra bremsskive / bremsklosser. Caliper og bremsevæske temperaturer kan bli betydelig redusert som igjen kan føre til bedre bremse effekt. Bremsskive og hjullager temperaturer kan også reduseres og hindrer termisk overføring til hjul / dekk.Smøremidler på stempelet og i sylinder kan redusere slitasje på pakninger og lekkasje.

Spesial Coatinger.

Vi har en rekke belegg, som er utviklet til forskjellige løsninger. Slike belegg er stadig under testing og blir testet for nye anvendelser. Drivkraften for en slik utvikling kommer hovedsakelig fra nye applikasjoner som kunder finner behov for. Kom gjerne med spørsmål om belegg. Dersom du har noe som ser ut til å kreve en ny formulering, vennligst kontakt oss så tar vi det videre med vår leverandør i USA.